Translate

dimecres, 10 d’octubre del 2012

VICTÒRIA DEL SÈNIOR DAVANT MARTORELL “A”

En partit de preparació, el darrer abans que comenci el campionat aquesta setmana (la setmana passada va tocar “descansa”) el nostre sènior es va enfrontar al Martorell CF. “A”.
Una primera part fulgurant dels nostres ens va permetre avançar-nos ràpidament al marcador amb gol d’en Pedro i Antonio, minuts 2 i 12.
En la segona part, més a més dels canvis, en Sergio Morente sembla que va voler assajar una altra forma de jugar com a alternativa a la que està caracteritzant al sènior, és a dir, vam cedir espai i pilota al Martorell per treballar les recuperacions i les sortides a la contra. En aquest aspecte val a dir que es van provar tant les transicions ràpides, cercant la entrada per velocitat dels atacants del Centre i posant la pilota a la carrera, com el joc més directe, intentant guanyar la esquena d’una defensa avançada. Aquí van destacar els llançaments llargs d'en Rubén i d’en Ceballos. Un rebot al llançamet d'una falta ens va permetre fer el 3r. gol i, qüasi a les acaballes, el Molins CF. va fer el seu gol de l'honor. Final 3-1.
Destacar el bon moment de forma demostrat pels dos porters de casa, tant el recuperat Marc Aceña com del retrobat Ceballos.
En definitiva, bon partit que no fa més que consolidar les bones expectatives per a la competició.
El primer partit de lliga es disputarà el divendres 12/10/2012, a les 18:00 hores al municipal d’Esparreguera, davant el Cervelló CD. “A”, amb motiu de la Diada de Presentació de totes les plantilles del club.