Translate

dimarts, 23 d’octubre del 2012

REUNIÓ INFORMATIVA

Ahir al vespre es va realitzar una sessió informativa en la que el Consell Directiu ens volia informar sobre quina ha de ser la seva Política Esportiva, el Model de Gestió i l’Estructura Esportiva.
Van participar, per aquest ordre:
-En Pedro J. Pérez Casares com a Directiu Responsable de l’Àrea Esportiva qui, en un breu parlament, ens va explicar que és directiu des del mes de febrer, que havia acceptat la proposta de l’actual president i que la seva idea era dotar al club d’una política esportiva i d’un model de gestió. També va dir que això ho vol aconseguir mitjançant una estructura de repartiment de funcions en la que en Sergio Morente és el Director Tècnic i Responsable de Metodologia de Treball i Scouting (no us preocupeu, això d’ Scouting no és res més que un “palabro” per referir-se a l’anàlisi de les habilitats del rival, de manera que soni important. Abans en dèiem informador de rivals), en la que Carlos Prats és el Coordinador General i amb dos coordinadors d’àrea (J.M. Prieto en futbol-11 i l’Albert Segura per a futbol-7).
-En Sergio Morente que va sintetitzar el pla de treball explicant que a cada edat li correspon un nivell, que establirà una metodologia de treball que els entrenadors hauran de complir “no como en otros años”, supervisats pels coordinadors d’àrea i va demanar paciència i complicitat per a que enguany es puguin assolir els objectius de evolució, “no como en otros años”.
-Carlos Prats es va limitar a informar que a efectes de queixes i suggeriments, per a que no el vagin assaltant per la grada o en el bar, establia un sistema de “tutories” que seran el dimarts i els dimecres, de 18:00 a 20:00 hores, en el despatxet de coordinadors.
Bé, interessant. Encara que de perfil baix, quasi banal.
Em va semblar que es va passar de llarg, sense ni esmentar-ho (el president no va participar en la reunió informativa) d’alguna qüestió de major calat, com ara:
-On s’abocaran els recursos i esforços? En el futbol base (escola) o en el futbol competició (juvenil i sènior)?
-Què en faran amb el futbol femení? Quin model volen implementar? El de les noies jugant mixt fins a infantil i després que es busquin equip? Manteniment de les categories de futbol femení mentre que hi hagin jugadores? Reconstitució del futbol femení Sènior?
Perquè, suposo que és això al que es refereix la expressió “Política Esportiva” i com que des de la constitució de l’actual junta directiva ningú s’ha pronunciat en detall, vaig pensar, innocentment, que potser ens ho volien explicar ahir. No, pel que sembla no era aquesta la intenció.
Començant la Reunió en Pedro J. Pérez Casares va comentar que només portaven un mes i mig i que ja hi havia “run-run” respecte dels sistemes de joc. Doncs ahir hagués estat perfecte que, de veritat, ens haguessin parlat de la “Política Esportiva del Centre d’Esports Esparreguera” i s’acaba el “run-run”.
I per acabar, una estiradeta d’orelles pel meu benvolgut Sergio Morente.
En Sergio, gran tècnic i bona persona, va repetir diverses vegades la expressió “no como en otros años” per a posar en valor la seva proposta, sense tenir en consideració que entre els socis reunits estava jo, anterior president del Centre i persona que el va contractar com a 2n. d’en Diego Morata fa dos anys i que després li va donar la direcció de l’equip Sènior.
Això de “no como en otros años” és perillós que ho diguin en una reunió com la d’ ahir perquè resulta que “en otros años”:
-Sergio Morente era el responsable de la direcció, coordinació i supervisió del compliment de la metodologia en la preparació física.
-Carlos Prats era el coordinador general i encarregat de la supervisió del compliment de la metodologia en els entrenaments.
-Pedro J. Pérez Casares era el directiu delegat per als equips de competició.
De fet, la única cosa que no és “como en otros años” és que jo no hi soc a l'actual junta directiva. Tots els altres, llevat d’una, són els mateixos que hi eren al meu Consell Directiu.
Ei, quedi clar, ho dic sense acritud (que deia algú), molest per la desconsideració però sense acritud.
Només per a que consti.
Salut i les coses com són.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una bona pentinada.
Quasimodo