Translate

dilluns, 29 d’octubre del 2012

COMENTARI AL PARTIT: INFANTIL “A”

Aquest del diumenge a les 12:00 entre l’ Infantil “A” i la PB. Vallirana “B” tampoc no va donar per molt. Els nostres, que han començat temporada guanyant-ho tot, van sortir a intentar resoldre per la via ràpida i així va ser, minut 4: 1-0; minut 7: 2-0; al descans: 4-0.
La PB. Vallirana, entre la pressió que els hi fèiem a mig camp i el for vent (a estones fortíssim) que els hi anava en contra, quasi no podia treure la pilota del seu camp. Així tot eren recuperacions dels jugadors del Centre que transformaven el partit en una mena d’ “atac i gol” (taquigol en dèiem abans).
A la segona part, els nostres (suposem que alliçonats des de la banqueta), sabedors que llavors el vent el tindríem nosaltres en contra, es van dedicar a posar la pilota avall, mantenir el control de l’esfèric i controlar els intents de contra atac ràpid mitjançant la potència i velocitat del nostre central, en Sergi Cazáñez, que va estar perfecte en aquesta tasca i la sortida de pilota.
En definitiva, una nova victòria (5-0) per anar alimentant la il•lusió de poder lluitar pel campionat i l’ascens. Això no ha fet més que començar, però els inicis ens fan somiar.