Translate

dilluns, 8 d’octubre del 2012

COMENTARIS AL CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana he vist dos partits, que havien de ser tres comptant el del Sènior però que no es va disputar per incompareixença del Castellgalí CF.
Dissabte, el partit escollit va ser l’Infantil B, front el Sant Esteve de Sesrovires B, al municipal d’Esparreguera i sobre les 11:00 hores.
Va estar bé. Els nostres amb menys talla física de mitjana però amb més control de la pilota i del joc, el qual van intentar dominar amb circulació de la bimba fins cercar la possibilitat de fer mal en atac, cosa que es va repetir tres vegades amb un triplet d’en Abdel. Sempre va bé començar guanyant i el 3-0 donarà moral.
I diumenge el Juvenil A, a casa, 16:30 hores i front el S. Andreu de la Barca Agrupació B. Poc van poder els de Sant Andreu davant un Centre que va sortir com una fura, amb agressivitat, amb bona circulació de pilota, velocitat en les puntes i potència atacant. A minut 2 ja ens havíem avançat amb un gol d’en Marcel i pocs minuts després 2-0 obra d’en Pau (xut de lluny ajustat al pal, molt bonic i no pas d’en Rubén Montero com l’àrbitre fa constar a l’acta, entre d’altres coses perquè en Rubén encara estava a la banqueta.). Poc ens van fer patir en defensa, només alguns minuts al final de la 1ª. part i els primers de la 2ª encara que, tot i això, va ser un període de domini estèril per part d'un Sant Andreu Agrupa que no va deixar bones sensacions. Ni per marcar el gol ens van fer perill. Us ho explico perquè demostra el nivell del qui diu que era àrbitre, Sr. Carlos Jesús Gómez Nevado (segons acta). Pilota llarga que intenta cercar la esquena dels nostres centrals, bot estrany i la pilota impacta en la ma del defensor (tant és si va haver intencionalitat o no, el més divertit va venir després), immediatament l’àrbitre xiula la falta màxima: Penal; el porter es posa mans al cap, es desentén d’una pilota en moviment que ja no estava en joc i mentre que porter i defenses parlen amb l'àrbitre, la bola,mansament, a botets i rodolons, entra dins la porteria. Llavors, lluïment arbitral: Concedeix el gol. Sí, com al pati de la escola “Penal i gol és gool, tararí, tirorà”.
Sensacional, Carlos Jesús: Llufa monumental al reglament. Havia estat fent un partit de pena i amb això del penal va aconseguir el “cum laude” en invenció de normes de joc. Al final 4-1 a favor dels del Centre que van deixar la sensació que seran un equip amb tanta qualitat com anarquia, que seran capaços de combinar partits espectaculars amb altres en les que els hi sortirà la palada de sorra, degut a l’anarquia tàctica i les caigudes de físic, encara que si ho controlen poden fer quelcom d’important.