Translate

dijous, 18 d’octubre del 2012

PEDRA DE TOC PEL SÈNIOR




El proper dissabte 20 d’octubre, a les 19:30 hores el nostre Sènior estarà al camp municipal de La Guàrdia (Sant Vicenç dels Horts) per enfrontar-se a la PB. Sant Vicenç del Horts “B”.
Serà el primer partit com a visitants, des que van començar a entrenar després de l’estiu, ja que tots els partits de preparació es van acabar disputant al municipal d’Esparreguera i serà una bona pedra de toc per poder valorar el potencial competitiu dels nostres.
Després de guanyar la setmana passada 2-1 al Cervelló CD. “A”, en una victòria tan treballada com curta, ara toca visitar el camp del líder.
La PB. Sant Vicenç dels Horts “B” ha guanyat els dos partits que ha disputat, pel que suma 6 punts de 6 possibles, amb 7 gols a favor i 3 en contra.
Quan només estarem a la 3ª jornada ja se’ns presenta un partit important i és que, amb la xarlotada aquesta de la FCF. de muntar un grup amb 13 equips (de manera que només es disputen 12 partit per volta) tot anirà molt apressa, de la mateixa manera que les derrotes penalitzaran molt més que en una lliga amb 18 equips.
Estem segurs que els nostres aniran a per totes i que seran capaços de desplegar tot el bon futbol que atresoren.
Lluitar pel campionat exigirà demostrar que ets el millor cadascuna de les setmanes, així que...
Salut i Som-hi !