Translate

dimarts, 2 d’octubre del 2012

DIUMENGE PASSAT

Dissabte només es va poder veure aigua, això si, molta. Vam haver d’esperar a diumenge per poder gaudir d’algun partit i pel matí vaig voler veure el Cadet que jugava a casa contra l’ Òdena CF. “A”. Derrota 2-3 que hauria d’haver estat un empat a dos gols perquè l’àrbitre va concedir el tercer gol de l’ Òdena en un més que clar fora de joc, tant que fins el públic de l’ Òdena ho comentava.
Però cal pensar que si els equips estan en preparació és de suposar que els àrbitres també, així que ho deixem fora de l’anàlisi.
Va ser un partit que va deixar la sensació, davant un rival que tampoc no va ser res de l’altre dijous, que el nostre cadet arriba molt just al començament de la lliga (en quant a organització col•lectiva del joc i circulació de pilota) en el que va haver molta imprecisió en les passades (facilitant la recuperació de pilota per part del rival) i en el que l’entrenador va utilitzar fins a tres sistemes (dibuix tàctic).
El més normal seria que, a mesura que l’equip es vagi rodant, millorin el joc col•lectiu i puguin jugar sortint des del darrera, tocant i obrint espais, amb la pilota als peus. Però, de moment, durant les primeres jornades, caldrà animar la canalla per a que es posin la granota de fer feina, treballar molt físicament, estar molt junts (també les línies) i posar-nos com a objectiu (encara que sigui transitòriament) salvar la categoria.
Més endavant ja veurem què és el que es pot fer i on posem el llindar de les expectatives.
I per la tarda vam anar a veure el partit del Juvenil “A” contra el Masquefa FC.
I això és tot el que puc dir d’un partit que no va ser, en el que el Masquefa es va presentar amb 8 jugadors i en el que va acabar jugant amb dos jugadors prestat pel Centre (Jaume i Rubén). Tot plegat molt poc seriós. Entrenament de costellada i prou.
Salut i competició!